Incriminarea lui Trump, doar o chestiune de timp

8 Februarie 2017

La doar câteva ore după ce a depus jurământul, în mediul on line a apărut un site care iniţiază o mişcare de punere sub acuzare a preşedintelui Donald Trump.

Membrii organizaţiei Roots Action, în colaborare cu ONG-ul Free Speech for People, pun presiuni asupra Congresului să lanseze o investigaţie care să cerceteze în amănunt felul în care preşedintele ales îşi conduce în continuare afacerile particulare în paralel cu activitatea din Biroul Oval, fapt considerat neconstituţional.

De asemenea, un alt argument în favoarea punerii sub acuzare sunt relaţiile sale cu alte state şi cum aceste relaţii îi vor influenţa companiile pe care le conduce, în viitor.

Pe site-ul organizaţiei s-a lansat o petiţie care cere membrilor Congresului să semneze o rezoluţie care să aprobe investigaţia.

Cu toate acestea, cerinţele par destul de dificil de validat, deoarece republicanii din Congres sunt majoritari. Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?