Imagini din iadul provocat de incendiul din Grecia. Sunetul flăcărilor este de-a dreptul înfiorător

27 Iulie 2018
Incendiu Grecia - Mati
Incendiu Grecia - Mati

Imaginile filmate de un bărbat ai cărui casă a ars în urma incendiului din Grecia au devenit virale pe Facebook.

Bărbatul a ieșit din casă ca să-și salveze pisica. Flăcările se apropie atât de repede încât au înconjurat clădirea în cel mai scurt timp.

În video se poate auzi vântul care suflă cu o viteză incredibilă, alarmele locuinţei, în timp ce sunetul flăcărilor care ard copaci este de-a dreptul înfiorător.

Bărbatul caută o cale să iasă dintre flăcări, însă nu are nicio scăpare: focul a încercuit casa. Acesta îşi cheamă pisica și, în câteva secunde, flăcările cuprind totul.

Casa este cuprinsă de flăcări, iar ace de pin în flăcări cad din cer. Bărbatul încearcă să se acopere în timp ce scânteile îl ard.În cele din urmă, norocul a fost de partea lui și a supraviețuit infernului, Flăcările au trecut peste el și şi-au continuat drumul

Flăcările au trecut, pur şi simplu, peste bărbatul care stătea lipit de peretele casei. Din fericire, atât el, cât și pisica lui au reuşit să supravieţuiască incendiului.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?