Motivul extraordinar pentru care merită să-ți instalezi Windows 10

30 Mai 2015

În mod surprinzător, cei de la Microsoft se pare că au fost mai eficienţi vizavi de spaţiul pe care îl ocupă viitorul  pe desktop-uri şi mobile.

De câţiva ani, fiecare versiune de Windows a reuşit să ocupe mai mult spaţiu decât iteraţia precedentă. Deşi ne-am obişnuit cu ideea că sistemul de operare, cu foarte mici excepţii, este cea mai mare aplicaţie software pe care o avem pe sistem, nimeni nu era mulţumit de direcţia Microsoft pe acest subiect.

Din fericire, pentru a atrage bunăvoinţa utilizatorilor şi aprecierea internauţilor, odată cu Windows 10, gigantul din Redmond a decis să schimbe macazul. Dacă vă hotărâţi să faceţi upgrade la Windows 10, veţi fi încântaţi să aflaţi că ocupă mai puţin spaţiu decât versiunea precedentă a sistemului de operare. Windows 8 pe 32 de biţi ocupă implicit 16GB de spaţiu, în timp ce tranziţia la o platformă pe 64 de biţi se manifestă printr-un salt la 20GB. Compania americană a anunţat că...

Află cât spațiu de stocare economisești cu Windows 10 și de ce va fi marele motiv pentru a-l alege!

Subiecte pe aceeași temăSursă: playtech.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?