În ziua nunţii, mireasa a început să urle! Un doctor s-a uitat la ceafa ei... șoc! A fost prea mult!

17 Februarie 2019
În ziua nunţii, mireasa a început să urle! Un doctor s-a uitat la ceafa ei... șoc! A fost prea mult!
În ziua nunţii, mireasa a început să urle! Un doctor s-a uitat la ceafa ei... șoc! A fost prea mult!
În ziua nunţii, mireasa a început să urle! Un doctor s-a uitat la ceafa ei... șoc! A fost prea mult! În ziua nunţii, mireasa a început să urle! Un doctor s-a uitat la ceafa ei... șoc! A fost prea mult! În ziua nunţii, mireasa a început să urle! Un doctor s-a uitat la ceafa ei... șoc! A fost prea mult!

Credea că va fi cea mai fericită zi din viaţa ei! Norocul nu a fost, însă, de partea sa. În loc să ajungă în faţa altarului, o mireasă a ajuns la spital, chiar în ziua nunţii! Săraca, toţi au crezut că a înnebunit când, în văzul tuturor, pur şi simplu s-a luat cu mâinile de cap, a început să urle ca în gură de şarpe şi...

Doctorul Edward Panacek, din Sacramento, a fost nevoit să o trateze pe Kelly chiar în ziua nunţii ei. Tânăra era îmbrăcată şi în rochia de mireasă...

Prima care a observat că mireasa nu era în apele ei a fost chiar mama sa. Aceasta a povestit doctorului că fiica ei, Kelly, a început să aibă ameţeli şi halucinaţii de la primele ore ale zilei. Iniţial, a pus totul pe seama emoţiilor fireşti. Ulterior, când lucrurile au degenerat şi fata a început să ţipe, femeia a chemat un psihiatru, crezând că fiica ei suferă o cădere nervoasă. După ce a văzut-o, doctorul a spus că nu este vorba de nicio afecţiune psihiatrică. Din contră, a fost extrem de speriat de reacţiile necontrolate ale tinerei mirese.La un moment dat, doctorul a rugat-o pe Kelly să-şi aplece capul şi să-şi dea părul la o parte. "Exact ce mă aşteptam!", a spus doctorul.

A scos apoi o trusă medicală şi, după ce i-a desfăcut părul, a scos cu penseta o larvă de tăun, care măsura mai bine de un centimetru. Se pare că "musafirul nepoftit" se instalase într-o zgârietură, în timpul unei excursii în Costa Rica, unde fusese organizată petrecerea burlăciţelor.

Masca de păr pe care a folosit-o după înţepătură a sigilat, se pare, larvele sub piele şi au favorizat creşterea acestora.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?