În timp ce copiii se înghesuie în clase, muncitorii care ar trebui să renoveze grădiniţa dorm! - VEZI IMAGINI

23 Septembrie 2009
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
O grădiniţă din Ploieşti s-a transformat în dormitor pentru muncitori. Construcţia unităţii de învăţământ a început în urmă cu patru ani şi ar fi trebuit să fie gata la începutul acestei luni. Nu s-a întâmplat aşa: în timp ce 80 de copii trebuie să se înghesuie într-o altă grădiniţă, muncitorii dorm în clase.
Pentru această situaţie, toată lumea se scuză. Mioara Roşca, directorul grădiniţei, a declarat: "Am văzut cum evoluează lucrările pe parcursul verii şi mi-am dat seama că la 1 septembrie sau 15 septembrie nu vor fi gata".

Micuţii înscrişi la Grădiniţa Crai Nou sunt găzduiţi provizoriu la o unitate cu program prelungit, iar din lipsă de spaţiu, îşi petrec după-amiezile în curte. "A trebuit să ne repartizăm, nu am avut o sală de clasă proprie a noastră, normal că celelalte locuri sunt ocupate de programul prelungit", a spus o educatoare.Conducerea grădiniţei speră ca lucrările să fie gata la începutul lunii viitoare.

Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?