În şcolile din Gârda de Sus, elevii din ciclul primar învaţă în sistem simultan

3 Mai 2009
Foto: RTV
Foto: RTV
Campania Stradă, Şcoală şi Spital a ajuns în Ţara Moţilor. Între rapoartele guvernamentale şi realitatea din teren există diferenţe. A fost concluzia autorităţilor care au arătat că sărăcia din Ţara Moţilor nu s-a ameliorat în ultimii 20 de ani.
În Gârda de Sus din judeţul Alba nu există nici măcar un kilometru de drum asfaltat. Autorităţile au spus că marea problemă o reprezintă banii.

În toate cele şapte şcoli din comuna Gârda de Sus din judeţul Alba elevii de ciclu primar învaţă în sistem simultan, adică toţi odată în aceeaşi clasă. Însă cea mai mare problemă a copiilor o reprezintă kilometri pe care trebuie să îi parcurgă pe jos. Pentru a ajunge la şcoala din Gheţari, în comuna Gârda de Sus, mai mulţi elevi sunt nevoiţi să treacă un munte. Autorităţile locale îşi pun speranţa într-o lege a descentralizarii.

Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?