În satul Batogu din jud. Brăila din cei 500 de locuitori numai 50 muncesc

16 Mai 2009
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Satul uitat de lume, unde nimic nu se întâmplă! Aşa poate fi descrisă localitatea brăileană Batogu care are 500 de suflete. Aici au rămas de veghe doar bătrânii. Satul e pe cât de sărac, pe atât de ignorat de autorităţi. Aici nu exită medic, drumurile sunt proaste, iar de apă potabilă nici nu poate fi vorba.

În fiecare zi oamenii din satul brăilean Batogu, merg în satele vecine pentru a lua apă potabilă pentru că la ei în localitate nu există. Nu au nici medic, iar din 500 de oameni doar 50 au un loc de muncă.

Oamenii încă aşteaptă o minune de la primarul comunei.

"Nu arată cum ar trebui să fie un sat în 2009. Lucrăm la un proiect pe măsura a 3,2,2 - alimentare cu apă, canalizare şi locuinţe sociale.", a precizat Radu Popa, Primar comuna Cireşu.

Până când autorităţile vor face ceea ce promit viaţa continuă să se desfăşoare în satul Batogu la fel ca la începutul secolului trecut.Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?