În plină epidemie de pestă porcină, ferma Salcia și-a mai deschis un magazin la Alexandria

2 Septembrie 2018

Ferman Salcia, deținută de fiul lui Liviu Dragnea, și-a mai deschis un magazin în Alexandria, scrie Realitateadeteleorman.net.

În vreme ce pesta porcină face ravagii în mai multe județe, Ferma Salcia, a fiului lui Liviu Dragnea, se descurcă foarte bine. 

”La intrarea în cupolă”, în centrul capitalei Teleormanului, se găsește noul magazin cu carne de porc de la Salcia, notează Realitateadeteleorman.net. 

La începutul lui august, Cătălin TOLONTON a dezvăluit faptul că FERMA SALCIA SA a vândut 10.000 de porci - dintr-un total de 13.500 - chiar înainte de declanşarea problemelor cu pesta porcină, mişcare care conduce la bănuiala că a ştiut ce va urma.

Interesant este faptul că, după ce şi-a vândut porcii, societatea a început să cumpere carcase de porc, pe care le-a folosit la fabricarea preparatelor pe care le vinde "atât prin magazinele propriidin judeţele Teleorman şi Olt, prin reţeaua de distribuţie din judeţele Teleorman, Olt, Giurgiu, Argeş, cât şi direct către marii retaileri", după cum precizează pe site-ul propriu.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?