În acest weekend Campionatul de Shopping Tabu a ajuns la Cluj-Napoca

18 Mai 2009
Foto: craveonline.com
Foto: craveonline.com
Povestea Campionatului de Shopping Tabu a început anul trecut, când cea mai curajoasă revista de femei şi-a propus şi a reuşit să demonstreze că shoppingul se poate face rapid, elegant şi eficient.

A doua etapă a Campionatului s-a desfăşurat sâmbătă, 16 mai, în Iulius Mall la Cluj-Napoca. Cele 16 participante la concurs s-au întrecut pentru un loc în marea finala de la Bucureşti din 14 noiembrie şi pentru premiile în bani oferite de Mastercard (3 premii de câte 500 lei şi unul de 800 lei). Efortul câştigatoarelor a fost răsplătit şi cu premii suplimentare primite din partea Iulius Mall şi Guara.

După mai bine de 3 ore de concurs cu zâmbete, bună dispoziţie şi relaxare s-au hotărât câstigătoarele. Juriul format din Diana Antohi - designer, Mădălina Ionescu (Tabu), Lorena Macoveanu (Mastercard), Raluca Suciu (Guara) a ales: proba de sprint pe tocuri de 12 cm a fost câştigată de Alexandra Gătan; proba de ridicat greutăţi cu eleganţă a fost câştigată de Raluca Mureşan; proba de fashion speed a fost câştigată de echipa mov formată din: Raluca Mureşan, Alexandra Gătan, Emilia Lobonţiu, Rebeca Cilianu;Regina probelor, maratonul magazinelor a fost câştigat de Anca Cimpoieşu.

De remarcat că atât la proba de sprint pe tocuri de 12 cm cât şi la proba de ridicat greutăţi cu eleganţă clujencele au obţinut rezultate mai bune decât participantele la prima etapa a Campionatului de Shopping Tabu, desfăşurată pe 14 martie în Bucureşti.

Următoarea etapa a Campionatului de Shopping Tabu se va desfăşura pe 25 iulie, în City Park, la Constanţa.

Mai multe detalii despre Campionat, programul complet şi înscrieri aici .

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?