”În 50 de ani nu vom mai purta haine”. Cu ce ne vom acoperi, de fapt, trupul

6 Septembrie 2018

O companie care creează accesorii vrea să ducă produsele la un nou nivel - o combinație dintre modă și biologie. Mai exact, vrea să decoreze trupul uman cu elemente care să fie prinse direct în piele.

Aripi care ies din piept, forme geometrice în dreptul călcâielor, pe post de ”tocuri”, pentru a nu mai fi nevoie de pantofi și coliere din ”piele umană”, iluminate. Toate acestea sunt fabricate din materiale precum silicon și keratină și pot fi modelate pe trup astfel încât să pară naturale, dar sunt prezentate ca ”implanturi”.

Designerii care se află în spatele acestor creații susțin că ele nu se supun actualelor standarde de frumusețe, dar vor deveni o formă de exprimare, asemănătoare tatuajelor, iar oamenii vor apela la ele în detrimentul hainelor. ”În 50 de ani e posibil să nu mai existe haine”, spun ei, potrivit CNN.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?