Imagini revoltătoare: Bebeluş învineţit de medici: S-au chinuit 30 de minute să...

14 Septembrie 2017
Imagini revoltătoare: Bebeluş învineţit de medici: S-au chinuit 30 de minute să...

O mămică din Cluj a povestit cum a mers cu bebelușul de trei săptămâni, care avea febră mare, la Unitatea de Primire a Urgențelor, iar medicii s-au chinuit 30 de minute pentru a-i pune micuţului o branulă.

Aceasta susține că în momentul în care ajuns la UPU a fost preluată de trei cadre medicale, un medic și două asistente, care toți trei o întrebau același lucru.

”Ora 23. Bebe M. are febră, așa că alergăm spre urgențe. Ajungem aici, ne iau destul de repede fiind vorba de un copil atât de mic. Vrem să intrăm, ni se spune că are voie doar un aparținător, pentru că e mic spațiul. Înghițim în sec, intru. Nu e chiar atât de mic spațiul, dar trecem peste. Trei doamne mă întreabă toate aceleași lucruri, le răspund printre plânsetele copilului. Îmi spun să dezbrac copilul, îmi tremură mâinile așa că aproape mă împinge spunându-mi că face ea. Mi se spune că trebuie prelevat sânge și e nevoie de branulă. Eu trebuie să completez un document, timp în care ei fac acest lucru. 30 de minute în care 3 adulți țin un copil nemișcat, copil de 3 săptămâni lângă care mama nu poate sta pentru ca îl distrage. Cred că nimeni nu merge cu drag la Urgenţe. Nici măcar angajatii... si asta e trist, pentru ca e jobul lor”, a povestit pe Facebook mama copilului.

Aceasta se întreabă unde este empatia doctorilor.

Tatăl copilului spune că până şi florarii şi agricultorii se poartă mai frumos cu florile şi plantele care le au în grijă.“Inițial vroiam să vă trimit să operaţi la cartofi... dar credeţi-mă dragi medici de la UPU Pedi... ştiu florari care se poartă mai frumos cu florile lor, agricultori care respectă fiecare plantă ce o au în grijă şi nu mai zic de medici veterinari care trăiesc actul medical. Mie mi-ar fi rușine în locul vostru. Şi da, înţeleg că sunteţi puţini, că sunteţi plătiţi rău... dar asta nu trebuie să schimbe calitatea prestaţiei voastre. Cred că asta e normalitatea. Eu doar ţin lesa unui câine, nu am şcolile voastre.... dar tind să cred că respectul faţă de cei de lângă tine nu acolo la şcoala aia se învaţă... şi vreau să cred că nici nu se pierde acolo, pentru că am cunoscut şi medici modeşti şi cu bun simţ”, spune tatăl copilului.

Reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere, scrie monitoruldej.ro.

(w500) Imagini reSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?