Imagini incredibile: Ursoaica de la Lacul Sfânta Ana și cei trei pui ai săi au fost mutați

12 August 2019

Ursoaica de la Lacul Sfânta Ana, care de câteva luni dădea târcoale prin locurile unde vin turiştii a fost mutată. Odată cu ea au fost luaţi şi cei trei pui ai ei, scrie realitateadeharghita.net

Cei 4 urşi au fost tranchilizaţi şi mutaţi la Sanctuarul Libearty de la Zărneşti. Chiar dacă nu va mai trăi în libertate, ursoaica îşi va putea creşte puii în linişte la rezervaţia de urşi.

În ultima perioadă cei paru urşi şi-au făcut un obicei în a veni pe malul lacului acolo unde ajung şi turişii. Mai mult, mulţi dintre oameni dădeau mâncare urşilor şi se apropiau foarte mult de ei. Astfel, era posibil ca în orice moment animalele să devină un pericol pentru turişti. Este ştiut faptul că ursoaica atunci când are pui este mai agresivă.

Din cauza prezenţei urşilor, în ultimele două săptămâni, în zonă, la Lacul Sfânta Ana, dar şi la Băile Tuşnad, ISU a trimis mai multe mesaje Ro-Alert.

Cei patru urşi vor trăi de acum la rezervaţia de la Zărneşti împreună cu peste 100 de urşi.Mai multe imagini găsiți pe realitateadeharghita.net

 

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?