Imagine ULUITOARE: aşa ceva nu s-a mai văzut în NATURĂ. Cum s-au salvat iepurii de viitură

27 Iulie 2017

Trei iepuri sălbatici au reuşit să se salveze dintr-o viitură puternică, în Noua Zeelandă, cu ajutorul oilor unor fermieri. Povestea pare fantastică, dar adevărul este că există o dovadă că totul s-a întâmplat astfel. 

Un fermier din Noua Zeelandă a mers, prin ploaia torenţială, să salveze de viitură oile unui vecin al său. Cele 40 de oi se aflau în mare pericol, având picioarele în apă de 10 cm, iar bărbatul nu a înţeles, când s-a apropiat, ce însemnau petele negre de pe unele oi. A crezut că sunt lemne aduse de viitură, care a fost atât de puternică încât până şi pe fermier l-a forţat să îşi evacueze locuinţa, informează AP.

Aşa a descoperit că e vorba de trei iepuri, care se urcaseră pe oi ca să se salveze de vitură. Doi iepuraşi erau pe spatele unei oi, iar al treilea era singur pe o alta. Oile au fost conduse către un loc uscat de la fermă, iar iepurii au părut, povesteşte fermierul, că se ţin cu toate puterile de blana lor în timp ce săreau prin noroaie. Cei trei iepuri sălbatici, ajunşi cu bine într-un loc uscat, au intrat într-un desiş neafectat de ape. A rămas doar dovada, o fotografie realizată cu telefonul mobil de fermier.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?