Ilan Laufer şi-a sărbătorit ziua la Minister. Cu şampanie: "Vă cinstesc de ziua mea. Aşa e frumos"

16 August 2017

Aniversare cu şampanie şi urale la Ministerul pentru Mediul de Afaceri. Este ziua lui Ilan Laufer, care a devenit azi primul ministru care și-a serbat aniversarea, în prezența jurnaliștilor, pe care îi chemase pentru o conferință! Cumva însă, evenimentul oficial a trecut în planul secund. 

Practic, primii beneficiari ai programului Start Up Nation s-au trezit în postura de invitați. Așa că i-au cântat ,,La mulţi ani" ministrului, iar Laufer a ciocnit cu ei un pahar cu şampanie. Conferinţa s-a transformat așadar într-o mică recepţie. Ilan Laufer a împlinit 34 de ani. Este cel mai tânăr şi mai bogat ministru din cabinetul Tudose.

Potrivit declarației de avere, Ilan Laufer are două terenuri în Corbeanca, o casă tot în Corbeanca și șapte apartamente în București. Totuşi, n-a făcut risipă de ziua lui. Ministrul a dat șampanie de 28 de lei sticla, asezonată cu pişcoturi şi bomboane. 

 


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?