Identitatea lui Jihadi John, dezvăluită. Cine e călăul Stat Islamic

26 Februarie 2015

"Jihadistul John" a fost indentificat! Potrivit surselor citate de către BBC, bărbatul ce a părut să execute mai mulţi ostatici ai grupării teroriste Statul Islamic este un britanic de 27 de ani, numit Mohammed Emwazi, născut în Kuweit.

Acesta provine dintr-o familie bună şi a copilărit în vestul Londrei. Jurnaliştii mai scriu că jihadistul a absolvit cursurile Universităţii din Westminster, înainte să plece în Siria, în anul 2012.

Mohammed Emwazi a intrat în atenţia serviciilor de informaţii britanice încă din 2011, atunci când a fost investigat alături de alţi tineri din Londra pentru presupuse legături cu organizaţii teroriste. "Jihadistul John" a apărut pentru prima dată într-un videoclip ISIS postat în luna august a anului trecut, când ameninţa că îl va decapita pe jurnalistul american James Foley. Călăul şi-a dus la îndeplinire ameninţarea când guvernul american nu a plătit răscumpărarea cerută.

Sursă: REALITATEA TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
sa facem un documentar...
27 Feb 00:54
"Vin britanicii!"
Răspunde
0 -1
Adrian Dumitrescu
26 Feb 19:29
Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: addumi@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?