Președinta ÎCCJ spune povestea impostorului: Se întâmplă uneori ca visele urâte să devină realitate!

27 Februarie 2019

Preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a declarat, la Bilanțul Ministerului Public, că din ce în ce mai insidios în justiția românească se fac simțite un cuvânt și un fenomen: impostura.

”Observând această realitatea am avut un vis. M-am întâlnit cu impostorul, care spunea reformatorul. El este cel care știe că dacă ar fi urmat regulile nu i s-ar fi cuvenit bunurile, privilegiile și poziția. Era vorba de impostorul ticălos. Impostorul urăște sincer oamenii serioși. Dar acuză cu fapte reprobabile pe care le-a făcut el”, a spus Cristina Tarcea.

”Ce era impostorul din visul meu? Era cel care luptă pentru dreptatea lui și care nu o să-și plece privirea asupra celui călcat în picioare. Ce mai este impostorul? Era cel care mai presus de orice crede în libertatea lui de exprimare. Uneori el este generos, dar nu va rata nicio ocazie să plătești scump această îngăduință”, a completat președinta Curții Sureme.

Klaus Iohannis: Temelia statului de drept este amenințată

Cristina Tarcea mai spune că impostorul poartă asupra sa dubla măsură și că are o abiliate nebănuită de a linguși și a flata.

”Pentru impostor esti genial atâta timp cât ai căzut în mrejele lui. Să te ferească Dumnezeu să ajungă impostorul într-o poziție importnată. Eu nu m-am întâlnit niciodată cu impostorul. A fost doar un vis urât. Însă, se întâmplă uneori ca visele urâte să devină realitate, o realitate dominată de impostură”, a mai spus președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție.Bilanțul Ministerului Public. Lazăr: "Instituțiile judiciare, puse sub presiuni mari"Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
La anlize seriose,se fac poezii sau dizertații de-le dlui Liiceanu ,bre ?
28 Feb 10:22
Unii pot sa aprecieze talentul doamnei presedinte imprumut de la dl Liiceanu/ăsta era cu lichelele/dar eu sunt trist ca tara e condusa de oameni care sunt pierduti pentru generatia noastră.Doamna presedinte,domnul presedinte,dl procuror general au făcut anaiza activitășii parchetului si s-au referit la statul de drept ,sau la guvern /bată-l norocul de social democrat /,pe care măcar nici nu l-au definit decât in raport cu numirea procurorilor.Dar care e starea infractional în România,ce fapte sunt preponderente in starea infractională,care sunt cauzele sîvârsirii lor si dacă in statul social-democart primeaza parul /era sa scriu cătșele/sau drepturile omului si dacă vestul sălbatic au alte metode ca cele ale secolului al 14,de executare a pedepselor.Câte fapte sunt scornite si cate sunt infractiuni,procurori de la DNA,de ca nu vă mai suțin judecătorii,ca doamna Stanciu,oricum si oricând daca sunt demitari.?
Răspunde
0 0
Vlad
28 Feb 05:06
Babornita asta tupeista se crede Martin Luther King cu visul ei inventat. Ce manevre.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?