Iaşi: Bătrână bolnavă și lăsată fără casă, refuzată de aproape toate spitalele

15 Noiembrie 2018
Iaşi: Bătrână bolnavă și lăsată fără casă, refuzată de aproape toate spitalele
Iaşi: Bătrână bolnavă și lăsată fără casă, refuzată de aproape toate spitalele

O bătrână bătută de soartă a fost refuzată de aproape toate unităţile medicale din Iaşi. Povestea Luminiţei G., o femeie în vârstă de 68 de ani, este una care poate fi a oricărui ieşean.

Astfel, în urmă cu mai bine de cinci ani, femeia a rămas fără casă după ce ar fi fost îneşelată de nişte persoane. În urma acelei drame, femeia s–a îmbolnăvit, ea dezvoltând, conform medicilor ieşeni, fenomene de demenţă mixtă progresiv accentuată.

De–a lungul timpului, ieşeanca s–a aciuat pe unde a putut, fie în adăposturi, fie pe străzi, fie în unităţi medicale. Totuşi, din cauza temperaturilor scăzute din ultimele zile, ieşeanca a ajuns la mai multe unităţi medicale din Iaşi, care ar fi refuzat să o ia în supraveghere, din cauza afecţiunii de care ea suferă.

Aşadar, recent, femeia a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe „Sfântul Spiridon”, din Iaşi, iar medicii au sesizat autorităţile cu privire la starea precară de sănătate a acesteia şi, implicit, despre situaţia ei extrem de gravă.

Sursa: realitateadeiasi.netSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?