Ți se pare că netul merge greu? Nu e vina ta, iată ce se întâmplă cu adevărat!

18 Iunie 2015

Dacă ai impresia că durează prea mult să ți se încarce o pagină, probabil nu este vina computerului sau telefonului tău.

Un site obișnuit are 2,1 MB mărime, ceea ce înseamnă dublu față de site-urile de acum trei ani, potrivit datelor colectate de HTTP Archive. Acest lucru e firesc, ținând cont de videourile menite să atragă atenția, imaginile și plug-inurile interactive, precum și de alte coduri și funcționalități care consumă multe date.

De asemenea, site-urile au noi funcții de criptare pentru securitate, precum și de urmărire și analiză, pentru a reține mai multe informații despre vizitatori. Acestea nu numai că măresc greutatea site-urilor, dar le și determină să se încarce mult mai lent. 

Mai mult, dezvoltatorii trebuie să creeze și mai multe versiuni de pagini web, pentru cât mai multe formate. Iar problemele cu actualele pagini nu se opresc aici.

Vezi cât de gravă e problema paginilor web din prezent!





Sursă: playtech.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?