I s-au luat copiii pentru că a dormit cu ei în pat. Cazul incredibil al unei britanice

14 Februarie 2017

Autoritățile nu au dorit să facă publică identitatea femeii și a celor doi copii, însă au declarat că aceasta a refuzat să se conformeze sugestiilor asistenților sociali.  

Judecătorul Peter Greene din comitatul Cambridgeshire, căruia i-a fost încredințat cazul, a mentionat că, de-a lungul timpului, copiii au fost văzuți având diferite julituri, provenite probabil de la manevre neglijente ale părinților și în timpul somnului, dormind în același pat cu mama lor. Cel mai mic dintre ei a avut chiar și o mână ruptă, fapt care a ridicat suspiciuni asistenților sociali.

Judecătorul susține că femeia „a ignorat sfaturile asistenților sociali, de a nu mai dormi alături de copii”, de aceea, el a decis ca cei doi să fie luați de la familia biologică și dați spre adopție. Totuși, el a subliniat că există dovezi că cei doi părinți își iubesc copiii și nu le-ar face rău în mod deliberat.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?