I-a furat paharul de apă al Papei Francisc și a băut din el. Ce a urmat este ireal

26 Septembrie 2015

Republicanul Bob Brady, un congressman american, a luat paharul de apă din care a băut Papa Francisc, nerezistând tentației de a atinge cu buzele paharul din care a băut Sanctitatea Sa. Scena a avut loc când ceilalți aleși erau distrași de plecarea Papei, din Congres, scrie www.washingtonpost.com

După ce a sustras paharul pe jumătate plin de la pupitru, l-a luat și l-a dus în biroul său, a băut din apă, iar apoi, i l-a dat soției sale și altor doi angajați din biroul său. Ulterior, l-a invitat pe senatorul Bob Casey, care, alături de soția sa și mama sa, și-a înmuiat degtele în apa din pahar. Senatorul a confirmat, apoi, veridicitatea celor întâmplate.

Bob Brady are și o explicație: ”Tot ce atinge papa este binecuvântat. Asta cred și nimeni nu îmi poate schimba opinia”, a spus acesta.

Pe de altă parte,  Brady nu este la primul episod de acest tip. În trecut, a mai sustras și  paharul din care a băut apă Barack Obama. Dar nu a băut din paharul președintelui, cu doar din al Papei, invocând ”spiritualitatea”, mai notează sursa citata.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?