I-a dat zilnic soțului său 2 linguri de ulei de cocos ca să trateze o boală cruntă. Ce s-a întâmplat

17 Aprilie 2018

Dr. Mary Newport este medic neonatolog care a studiat literatură şi cercetările în domeniul bolii Alzheimer din ultimii 10 ani. Aceasta susţine că soţul ei a demonstrat o îmbunătăţire importantă după ce i-a administrat în mod regulat ulei de cocos.

Soţul ei, Steve, în vârstă de 58 de ani, a fost diagnosticat cu demenţă progresivă, pentru mai mult de 5 ani. Rezultatele examenului RMN au arătat că era foarte probabil să dezvolte boala Alzheimer.

În timp, începuse să aibă lipsuri importante ale memoriei, cum ar fi să nu ţină minte unde erau lingurile sau cum să ia apă din frigider. De asemenea începuse să dezvolte depresie. Depresia poate fi precursorul bolii Alzheimer.

Când boala avansase considerabil, dr. Newport a decis să încerce tratamentul cu ulei de cocos. A cumpăr ulei de cocos virgin şi i-a dat soţului ei 36 de grame (2 linguri) pe zi, timp de peste o luna. Rezultatele au fost incredibile.

După o lună şi jumătate, soţul ei era aproape recuperat.Studii recente din 2011 au comparat contribuţia dietei în dezvoltarea bolii Alzheimer, şi rolul colesterolului în creier. Creierul reprezintă doar 2% din masa corpului, dar conţine 25% din totalul de colesterol, conform doctorulzilei.ro.

Uleiul de cocos mai are şi alte beneficii:

- îmbunătăţeşte utilizarea insulinei în corp
- creşte colesterolul “bun” (HDL)
- stimulează funcţia glandei tiroide
- are rol de antioxidant şi antibiotic natural
- îmbunătăţeşte sănătatea pielii şi a părului

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Enache Traian
17 Apr 23:49
Ininte de a prelua stiri idioate de pe alte site-uri ati face bine sa cautati mai intai pe net despre veridicitatea celor prezentate , mai ales ca este vorba despre un tratament medical . Persoana tratata cu ulei de cocos nu a avut vreun beneficiu real de pe urma uleiului de cococ si chiar d-na doctor care a aplicat tratamentul a renuntat sa-l mai sustina. Nu inteleg de ce nu aveti o minima responsabilitate privind aeste stiri . Tratamentul cu ulei de cocos este toxic si poate provoca diferite probleme de sanantate
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?