I-a dat elevei o diplomă, după care a fost sancţionată disciplinar. Motivul este HALUCINANT!

26 Mai 2017

O comisie disciplinară a sancţionat mai multe cadre didactice de la o şcoală din Texas, după ce o elevă a fost catalogată drept o „potenţială teroristă”. Declaraţia a fost făcută în glumă, dar i-a şocat pe părinţi.

În cadrul unei ceremonii informale, mai mulţi profesori care predau la clasa a VII-a au îmnânat mai multe diplome şi premii fără validitate elevilor. Printre acestea, o astfel de diplomă desemna „elevul cu cele mai multe şanse să devină terorist”.

Aceasta a fost primită în râsetele comitetului profesoral de către Lizeth Villanueva (13), iar ceremonia simulată a avut loc cu o zi înainte de atentatul de la Manchester. 

„Profesoara a spus că unii s-ar putea simţi jigniţi, dar a menţionat că nu-i pasă. A râs de noi”, afirmă eleva.

Mama fetei, Ena Hernandez a declarat pentru presa locală că a fost şocată să vadă diploma.„Am citit-o de două ori. Nu-mi venea să cred. Nu este în regulă, mai ales venind din partea unei profesoare, o femeie matură”, a declarat aceasta consternată.

Directorul şcoli şi-a prezentat scuze personal faţă de părinţi, anunţând joi într-un comunicat că profesorii care au participat la ceremonia informală vor fi sancţionaţi disciplinar, informează Nez York Post 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?