Horoscop financiar 18-24 februarie. Bogății nesperate pentru o zodie. Ce noroc!

16 Februarie 2019
Horoscop financiar 18-24 februarie. Bogății nesperate pentru o zodie. Ce noroc!
Horoscop financiar 18-24 februarie. Bogății nesperate pentru o zodie. Ce noroc!

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Ai parte de competiţie la locul de muncă, iar asta nu e deloc un lucru rău.Acum ai şansa să te faci remarcat şi, de ce nu, să fii avansat. Situaţia financiară de care te bucuri este una modestă, dar nu îţi creează probleme. Totuşi, încearcă pe cât posibil să nu te laşi manipulat de poveştile celor din jur şi nu oferi bani cu împrumut în aceste zile!

Taur

Nu ar strica în aceste zile să profiţi puţin de talentele pe care le ai pentru a câştiga un ban în plus.

Atât timp cât faci asta în timpul liber, nimeni nu va avea nimic de comentat. Nu o duci rău cu banii, însă planurile de viitor pe care ţi le-ai făcut necesită mai multe resurse decât cele actuale. Dacă vrei să îţi îndeplineşti visurile cât mai repede, scoate toţi aşii din mânecă.

Gemeni

Este foarte important ca în această săptămână să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.

E posibil ca din cauza stresului de la locul de muncă să reacţionezi exagerat acasă şi să îţi creezi singur şi mai multe greutăţi decât ai deja. Chiar dacă întâmpini unele probleme în afaceri şi cu banii, încearcă să laşi grijile deoparte din momentul în care ieşi din birou.

Citește continuarea pe eva.ro.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?