HOROSCOP. Cea mai mincinoasă zodie. Nu spune adevărul niciodată

12 Iulie 2018
HOROSCOP. Cea mai mincinoasă zodie. Nu spune adevărul niciodată
HOROSCOP. Cea mai mincinoasă zodie. Nu spune adevărul niciodată

Horoscop. Fiecare zodie minte mai mult sau mai puţin, însă există o nativ la care trebuie să fii extrem de atent, acesta fiind mincinoscul zodiacului.

 
 
 

Horoscop. Conform mai multor topuri, una dintre cele mai mincinoase semne zodiacale este zodia Taur.

Chiar dacă este cunoscut pentru loialitatea pe care o arată partenerului, Taurul este de multe ori determinat să înșele şi să mintă dacă partenerii nu le sunt fideli. Ei consideră că minciunile spuse pentru a contracara minciunile partenerilor sunt justificate. Prin urmare, tendinţa Taurilor de a se răzbuna pe cei care le înşală aşteptările îi transformă în nişte mincinoşi care nu se vor opri de la nimic pentru a se simţi bine.

Se poate spune despre zodia Taur că sunt persoane necredincioase, necinstite, infidele și care nu au încredere în corectitudinea celorlalţi, conform zodii.ro. Ei prezintă o îngăduinţă excesivă faţă de propriile slăbiciuni şi defecte, au complexe de inferioritate, prejudecăţi și nu prea se adaptează la situațiile noi și incomode pentru ei.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
miron
17 Jul 22:10
voi, autori anonimi si colectivi :)) cate fetzer avetzi de depistatzi infidelitatea unui taur ?
Răspunde
0 0
MIRON
17 Jul 22:08
A APRECIA LOIALITATEA SI FIDELITATEA PRESUPUNE A STI AMBELE ASPECTE ; SI POZITIVUL SI NEGATIVUL ! :)) VOI CATE FETZE AVETZI ???
Răspunde
0 0
miron
17 Jul 22:05
un taur , fie el si mincinos , ramane taur ! feriti-va de TAURI ! un taur cu fusta. EU
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?