Horia Brenciu este în doliu

25 Aprilie 2019
Horia Brenciu este în doliu
Horia Brenciu este în doliu

Horia Brenciu trece prin clipe grele. Socrul acestuia s-a stins din viață, iar anunțul a fost făcut de Marilena Rotaru, realizatoare tv. El a murit la vârsta de 76 de ani.

Horia Brenciu și familia sa trec prin momente dificile, deoarece socrul artistului a decedat azi noapte. Anunțul trist a fost făcut de realizatoarea tv, Marilena Rotaru. Dan Dumitrescu, fost regizor și operator de televiziune, a murit la vârsta de 76 de ani.

"Dan Dumitrescu a plecat să filmeze și să regizeze printre îngeri. Un profesionist care a clădit alături de alți colegi Televiziunea Română de acum 50 de ani. Am lucrat cu el mai bine de 40 de ani. Toate spectacolele de la Sala Radio și de la Ateneu ( din 1987 - Centenarul Cella Delavrancea - până în 2010 - 65 de ani de la manifestația anticomunistă de ziua onomastică a Regelui Mihai - 8 noiembrie 1945) multe din episoadele Memoriei Exilului Românesc. Am fost împreună și la Versoix, la Regele Mihai, la George Antoniade în Spania, la Dan Bădic, la Lausanne... Făceam o echipă specială pentru că modul în care colaboram se plasa într-un orizont mult diferit de cel formal, presupus și impus de ce se cheamă azi fișa postulu", a fost mesajul realizatoarei tv Marilena Rotaru. 

Sursa: click.roSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?