Harmony Adapter pentru PLAYSTATION3, lansat

13 Mai 2009
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Logitech a lansat miercuri Logitech Harmony Adapter for PLAYSTATION3 care îţi va permite să controlezi cu telecomanda Harmony absolut toate sistemele din casă, inclusiv consola PLAYSTATION3 (PS3).

Cunoscând toate cele 51 de comenzi specific PS3, adaptorul îţi oferă posibilitatea să porneşti sau să opreşti consola, să controlezi filmele de pe DVD sau Blu-ray Disc pe care le derulezi de pe  PLAYSTATION 3, şi să navighezi prin PS3 XrossMediaBar (XMB).

Astfel, utilizattorii vor folosi controller-ele originale doar atunci când doresc să se joace fără să mai fie obligaţi să le ţină  în permanenţă în apropierea consolei.

Logitech Harmony Adapter for PLAYSTATION 3 este disponibil de miercuri în SUA la un preţ de 59,99 USD şi va sosi în Europa în luna iulie.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?