Halucinant! Fostul ministru Teodorovici a primit o diplomă de MASTER fără să meargă deloc la cursuri

18 Octombrie 2017
Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe
Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe

Scenariu halucinant lansat de un fost ministru al Finanţelor! Invitat la TVR, Eugen Teodorovici a afirmat că ar fi primit o diplomă de master de la Academia Naţională de Informaţii.. fără să fi trecut vreodată pe la cursuri.

Invitat la TVR, Eugen Teodorovici a afirmat că ar fi primit o diplomă de master de la Academia Naţională de Informaţii.. fără să fi trecut vreodată pe la cursuri. Totul, după doar trei luni de aşa-zise studii. Realitatea TV face demersuri pentru a obţine puncte de vedere atât de la fostul ministru cât şi de la Academia Naţională de Informaţii.

Fostul ministru de Finanţe a spus, în platoul televiziunii publice, că nu ştie exact în ce an ar fi primit diploma, 2012 sau 2013. De altfel, se pare că nu ştie nici măcar la ce cursuri s-ar fi înscris.

Diploma nu figurează în biografia sa, afişată pe site-ul Senatului. Eugen Teodorovici are totuşi un master, obţinut în 2006, de la SNSPA.

De asemenea, fostul ministru ar fi în prezent doctorand la aceeaşi unitate de învăţământ, însă nu este specificat în biografie anul în care ar fi început studiile doctorale. De altfel, nici pe site-ul Academiei de Studii Economice nu figurează în lista studenţilor doctoranzi. 


Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?