HALUCINANT! Femeie însărcinată, hărțuită de un individ de 85 de ani! A intrat peste ea în casă

24 Iunie 2017

Michael Moss, în vârstă de 85 de ani, și-a făcut drum cu forța în casa victimei lui, întrecând toate limitele hărțuirii. Femeia căsătorită, însărcinată și având cu un fiu de vârstă școlară a fost forțată de împrejurări să-și părăsească locuința din sudul orașului Manchester, strecurându-se prin grădina din spate, în luna aprilie a acestui an. Incidentul s-a petrecut în luna aprilie, însă britanica, de profesie asistentă medicală, suportă calvarul de patru ani.

Moss a zărit-o pe femeie în 2013, în timp ce își trata soția de demență, iar de atunci, a devenit obsedat de ea. Deși soția lui a decedat între timp, nimic nu l-a distras pe octogenar de la pasiunea lui bolnavă.

Deși victima a depus nenumărate plîngeri, acesta este convins că ea îi împărtășește sentimentele.

Moss a intrat în vorbă cu ea, dar de atunci susține că femeia i-a promis că-și va părăsi soțul pentru a avea un viitor împreună. Timp de patru ani, acesta a aflat unde lucrează, unde locuiește și, de nenumărate ori și-a focut apariția, fie la locul de muncă al acesteia, fie acasă la ea.

Moss a primit un ordin de restricție prin care îi este interzis să se apropie de victimă și o sentință de 18 luni cu suspendare. Judecătorul care s-a ocupat de caz a declarat că„ nu va ezita să îl închidă definitiv” pe Moss dacă va încălca ordinul de restricție, sfătuindu-l să caute consiliere pentru starea de singurătate și durere cauzată de pierderea soției.  

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?