Guvernul pregătește concedieri masive. Cine sunt bugetarii aflați în pericol

10 Octombrie 2018
Alertă: se anunță concedieri masive la stat!
Alertă: se anunță concedieri masive la stat!

Guvernul se pregătește de concedieri masive în aparatul bugetar! Este anunțul surprinzător lansat de Eugen Teodorovici, invitat la un post de televiziune. În același timp ministrul de Finanțe a anunțat o nouă rectificare bugetară pentru luna noiembrie, a doua din acest an.

Ministrul Finanțelor spune că este obligatorie o reformare a aparatului bugetar din România, pentru că acesta trebuie să aibă oameni eficienți, informează Realitatea TV.

Unul muncește, iar alți trei stau pe lângă el, este analiza ministrului Teodorovici:

"Cred că e de bun simţ să te gândeşti (la o reformă a aparatului bugetar - n.r.) pentru că ne dorim cu toţii o administraţie şi centrală şi locală eficientă. Asta înseamnă să ai oameni nu foarte mulţi, exact cât trebuie, mai bine plătiţi sunt deja, legea există şi, ca să fie mai eficienţi, repet, cât trebuie. Nu unul munceşte şi trei pe lângă el stau", a afirmat Eugen Teodorovici la TVR.

Eugen Teodorovici a pus gând rău și companiilor de stat: el a spus că în sistemul public există foarte multe companii a căror prezenţă nu se justifică şi anunţă că va avea "discuţii bilaterale" cu fiecare minister pe tema reducerii cheltuielilor şi a creşterii veniturilor.

Luna noiembrie este termenul limită pentru cea de-a doua rectificare bugetară, a mai anunțat Teodorovici.

Ministrul Finanţelor a precizat că se va discuta despre reducerea cheltuielilor şi creşterea veniturilor cu fiecare minister şi că Finanţele au o listă cu instituţiile publice şi cu domeniile în care se cheltuiesc cei mai mulţi bani, printre acestea numărându-se Transporturile, Sănătatea, Economia şi Energia.

Teodorovici: Salariul minim pe economie ar putea creşte înainte de 2019

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
johnneil
10 Oct 13:58
HE-HE!
Răspunde
0 0
Stan
10 Oct 11:21
Penalilor analfabeti iliescieni hoti imbuibati de averi colosale jefuite tarii si poporului voi sunteti primii care ar fi bine sa dispareti total...Jefuiti si aveti averi colosale..Sunteti cancerul Romaniei si romanilor..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?