Guvernul taie și apoi măsoară. Vâlcov anunță ca un adevărat premier ce schimbă în OUG 114

10 Februarie 2019
Darius Vâlcov și Teodorovici
Darius Vâlcov și Teodorovici

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a anunţat, duminică seara, că discută modificare „taxei pe lăcomie” pentru energie, deoarece sunt nişte probleme legate de încălzire. Discuţiile vor fi făcute după aprobarea bugetului.

„Taxa pe lăcomie, nu cred că s-a pus niciodată problema (de renunţare - n.red.). (...) Vorbim de nişte analize pe energie. (...) Este posibil ca pe acest mic segment să se modifice", a afirmat Darius Vâlcov, într-o emisiune TV.

Consilierul premierului a spus că trebuie modificată, făcând referire la „riscul de încălzire".

De asemenea, Vâlcov a mai spus că UDMR are reproşuri legate de taxa pe lăcomie, dar nu a menţionat ce reproşuri.

„UDMR nu au spus la ce se referă. Despre energie ştim sigur că sunt câteva lucruri pe care vrem să le îndreptăm", a mai spus Vâlcov.De asemenea, de parte, din piaţa de capital şi cea bancară au fost cele mai multe presiuni pentru a fi schimbată taxa pe lăcomie, a precizat consilierul premierului, citat de Mediafax.

„Discuţiile cu UDMR-ul s-au încheiat şi s-au încheiat foarte bine (pe buget - n.red.). 99% din discuţii s-au încheiat. (...) Sunt nişte discuţii (legate de modificare taxei pe lăcomie şi propuse de UDMR) care nu trebuit făcute în corelaţie cu bugetul", a subliniat Vâlcov.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Poate ne spune UE,ce erau completurile dlui Cristoiu !
12 Feb 12:41
Cervantes nu a fost condamnat de DNA,si a scris frumos.De unde rezulta ca cei facuti infractori de DNA pot fi si oameni de valoare.Chiar, cei care se opun unui sitem decis de hastagi,sunt toti infractori !
Răspunde
0 0
Geo
10 Feb 23:55
Un condamnat penal conduce economia tarii!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?