Gușă: "Cu retorică violentă, Ghiță poate acapara chiar și 15% din electorat"

12 Martie 2019

Consultatul politic Cozmin Gușă a declarat, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, că mesajul de violență promovat de candidatul PRU este o declarație clară de luptă electorală, în care Ghiță forțează un asemenea gen de mediatizare, menită să atragă atenția electoratului.

Cozmin Gușă nu este, totuși, de acord cu declarațiile lui Sebastian Ghiță și consideră că aceasta a fost făcută intenționat, tocmai pentru a atrage electorat precum cel de la fostul PRM, condus de Corneliu Vadim Tudor.

"E o declarațe greșită, așa ceva nu se face. Cunoscându-l de la distanță sau aproape, analiza, asta trebuie să facem acum, analiza e că a făcut declarația în mod intenționat, de cand și-a luat noua haină pe el, de candidat la europarlamentare, din partea Partidului România Unită. Bazându-se pe faptul că aceste amenințări cu violența, chiar dacă vor fi taxate de o mare parte din electorat, va avea relevanță pentru categoria de electorat care nu e reprezentată. Nu mai avem nici PRM, nici PUNR, nici Diaconescu, e un rezervor mare de voturi în zona electoratului care primește asemenea declarații, își varsă năduful prin vocea unui lider extremist.

Cozmin Gușă este de părere că este o declarație clară de luptă electorală, în care Ghiță forțează un asemenea gen de mediatizare, menită să atragă atenția electoratului. Consultantul politcic este ferm convins că, în public, e greu să ste întorci de pe drumul ăsta când ai pornit-o pe acest drum al amenințării cu violența.

"Să vedem cum va rezista la retorica pe care a ridicat-o și care vor fi argumentele lui în continuare. Pentru o mare parte din electorat, e inacceptabil. În condițiile luptei există o parte din electorat care îngurgitează mesaje de forță, violență, care sugereaza autoritate. Într-un stat în care autoritatea pare că nu mai există, Sebastian  Ghiță încearcă să atragă atenția cu acest gen de declarații.Consultantul politic a concluzionat că există un bazin măsurat între 10-15% sigur care ar vota un partid naționalist, cu tenta extremă și că acel electorat nu e luat de nimeni. El spune că dacă Ghiță reușește să acopere cu mesajul către acea zonă de electorat, alături de alți candidați puternici, are șanse să ajungă la 15%.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Stefan
13 Mar 11:37
Nu se gaseste nimeni din poporul asta sa-i lichideze pe acesti borfasi?
Răspunde
0 0
Stefan
13 Mar 11:36
Nu se gaseste nimeni din poporul asta sa-i lichideze pe acesti borfasi?
Răspunde
0 0
Pop Ioan
13 Mar 10:00
GUITA va acapara, in curand, 15% din "maciucile" colegilor de puscarie. Pentru ca vrednic este...
Răspunde
0 0
Alexandru
12 Mar 23:35
Dl analist a intrat în linie dreaptă! Belgrad! Gușă, Ghiță, Andronic! Mama voastră de șarlatani! Baaaaaa! Lumea nu e proastă cum credeți voi, baaaaa! Somn usor, Rareș Bogdan! Ia-l in brațe pe kwi si culcati-vă!
Răspunde
0 0
Hazna dem...
12 Mar 20:47
Agentul gru poate acapara exact atit cit ''investeste'' si daca primeste ca si plathotnic ... fara numar ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?