Grumpy Cat, cea mai iubită pisică de pe Internet, a murit

17 Mai 2019
Grumpy Cat, cea mai iubită pisică de pe Internet, a murit
Grumpy Cat, cea mai iubită pisică de pe Internet, a murit
Grumpy Cat, cea mai iubită pisică de pe Internet, a murit Grumpy Cat, cea mai iubită pisică de pe Internet, a murit Grumpy Cat, cea mai iubită pisică de pe Internet, a murit

Grumpy Cat a murit, în brațele mamei sale, după o lungă suferință. Anunțul a fost făcut vineri, de familia sa.

"Suntem răpuși de durere și, cu inima frântă, anunțăm, astăzi, pierderea scumpei noastre pisicuțe Grumpy Cat. Deși medicii au făcut eforturi disperate pentru a-i salva viața și, în ciuda grijii noastre pentru ea, Grumpy a fost răpusă de o infecție urinară care nu a mai putut fi tratată. Grumpy s-a despărțit de noi în liniște, în dimineața zilei de 14 mai, acasă, în brațele mamei sale, Tabatha. Pe lângă dragostea cu care și-a onorat familia, Grumpy Cat a făcut milioane de oameni din întreaga lume să zâmbească, aducându-le bucurie chiar și în momente dificile. Spiritul ei va continua prin fanii pe care i-a căpătat în toată lumea", a scris familia, într-un anunț postat pe rețelele de socializare.

Grumpy Cat avea 7 ani.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?