Groază în aer. Motorul unui "Air France" a cedat, avionul a pierdut din altitudine. Cum s-a terminat

1 Octombrie 2017

Un avion al companiei Air France, ce efectua legătura între Paris și Los Angeles, a fost nevoit să facă o aterizare de urgență în Canada, ca urmare a unei defecțiuni grave la unul din cele patru motoare.

La bordul aeronavei Airbus A380 se aflau 496 de pasageri și cei 24 de membri ai echipajului.

Potrivit unui martor aflat în aeronavă, citat de New York Daily News, avionul companiei Air France s-a zgâlțâit 20 de minute în aer, până a fost stabilizat.

"Am auzit un zgomot incredibil, iar avionul a început să piardă altitudine. Aeronava tremura. Oricine își putea da seama că nu este vorba despre turbulențe", a spus respectiva persoană.

Într-un final, după ce pasagerii au trecut prin minute întregi de panică, aeronava a aterizat în siguranţă pe aeroportul canadian Goose Bay, potrivit unui comunicat al companiei Air France, care a precizat că "unul dintre cele patru motoare a fost grav avariat"

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?