Grav accident de microbuz în Harghita, s-a activat "planul roşu"

Grav accident de microbuz în Harghita, s-a activat "planul roşu"
Grav accident de microbuz în Harghita, s-a activat "planul roşu"

Grav accident de microbuz în Harghita, s-a activat codul roşu. Un mort, mai mulţi răniţi  Şoferul a murit, o femeie este  încarcerată, iar alte şase persoane au fost rănite, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, transmite Realitatea TV. 

 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Meteorologii ANM au dat alertă de cod galben în România. Vin furtunile!

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Perioada care va fi luată în calcul la obținerea pensiei: ”Este o noutate! Stagiul de cotizare va crește cu câțiva ani!”

Articol partener

PUTEREA.RO

La New York începe un proces istoric: Trump va fi judecat pentru tăinuirea banilor

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Programul trenurilor CFR Călători în minivacanța de 1 Mai și Paște

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Reacţia Ambasadei Iranului în România, după atacul asupra Israelului: Am acționat în legitimă apărare în limitele articolului 51 din Carta ONU

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman
Iohannis a aprobat urmărirea penală a lui Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu
Președintele Klaus Iohannis a aprobat, marți, cererile de urmărire penală pentru Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, în ”Dosarul Revoluției”, a transmis Administrația Prezidențială.

Deflagrația a spart un perete exterior (sursă: ISU Iasi)
Panică în centrul Iașiului, după explozia unei TROTINETE electrice. Un apartament a luat foc, zeci de oameni evacuați - FOTO
Panică în centrul Iașiului, după explozia unei TROTINETE electrice, într-un apartament dintr-un bloc. Locuința a luat foc și zeci de oamenii s-au autoevacuat, înainte ca pompierii să intervină pentru stingerea flăcărilor.

Surse: Marius Lulea ar putea fi exclus azi din AUR
Surse: Marius Lulea ar putea fi exclus azi din AUR. Afacerile controversate ale fondatorului formațiunii politice
Marius Lulea ar putea fi exclus din partid în această seara, potrivit unor surse. Între timp, ies la iveală noi date controversate despre numărul doi în partidul AUR. . 

Cătălin Cîrstoiu / Foto: Inquam Photos
SONDAJ CURS: Campania cu usturoi și pozele cu flori nu au picat bine votanților: Nicușor și Piedone pierd procente. Cîrstoiu, singurul în creștere
Medicul candidat Cătălin Cîrstoiu recuperează spectaculos din distanța față de contracandidați în cursa pentru Primărie.



Vezi emisiunile Realitatea Plus