Grammy 2018. Fotografia perfectă din seara premiilor Grammy de care râde toată lumea

29 Ianuarie 2018
GRAMMY 2018. Beyonce şi Jay Z
GRAMMY 2018. Beyonce şi Jay Z
GRAMMY 2018. Beyonce şi Jay Z GRAMMY 2018. Beyonce şi Jay Z GRAMMY 2018

GRAMMY 2018. Premiile Grammy oferă, în fiecare an, cel puţin o fotografie care devine virală, fie că este vorba despre imagini ale vedetelor, fie reacţiilor lor din timpul galei. De data aceasta, star-ul fotografiei este o "ilustră necunoscută" de vârstă mijlocie. 

GRAMMY 2018. Beyonce şi Jay Z au fost unul dintre cele mai admirate cupluri, ei participând la ceremonia de decernare a premiilor alături de fiica lor, Blue Ivy.

GRAMMY 2018. Dar o fotografie postată pe Instagram de Beyonce a făcut-o celebră pe o doamnă de vârsta a treia, cel mai probabil un alt oaspete al hotelului în care erau cazate cele două staruri. Femeia "le-a stricat" fotografia celor doi, expresia sa de completă uimire fiind prezentă pe fundalul imaginii postate. Beyonce şi Jay Z mergeau către o petrecere care a avut loc înaintea premiilor Grammy. Vezi GALERIA FOTO!

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?