Gigi Becali: M-am răzgândit. Nu Vanghelie e vinovat. M-a sunat şi şi-a dat cuvântul

24 Iunie 2009
Foto: rtv
Foto: rtv
"M-am răzgândit. Nu Vanghelie e vinovat. M-a sunat şi şi-a dat cuvântul că nu mi-a făcut-o el, aşa că nu vreau să mai fac declaraţii legate de generalii lui. Cazul ăsta a devenit pentru mine o obsesie, iar când voi afla cine mi-a făcut-o, sunt sigur că îl va pedepsi Dumnezeu pentru că voi da acatiste", a afirmat Gigi Becali, la Realitatea TV.

Gigi Becali şi-a retras, miercuri, acuzaţiile la adresa lui Vanghelie, în cadrul unei intervenţii la Realitatea TV.

"Nu mai vreau să fac comentarii legate de generalii lui Vanghelie pentru că am aflat că nu e el vinovat. M-a sunat şi mi-a spus că nu e el responsabil. Totul a fost o dezinformare şi nu mai vreau să fac alte comentarii, dar vreau să se ştie că ce mi s-a întâmplat a ajuns o obsesie pentru mine şi nu o să am pace până nu o să aflu cine mi-a făcut-o", a declarat Becali.

Recent, Gigi Becali l-a acuzat pe Vanghelie "că face jocurile în Justiţia din Capitală cu ajutorul unor generali".

Potrivit lui Becali, faptul că are interdicţie de a părăsi Bucureştiul nu îl va împiedica să ajungă la Parlamentul European. "Pe 14 iulie, mă urc în avion şi plec la Bruxelles." 

Citeşte şi... Becali crede că Vanghelie a orchestrat anchetarea sa prin intermediul unor "generali"

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?