Gigi Becali a făcut un anunț neașteptat

10 Iulie 2018
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali susține că a demarat tratativele pentru transferul atacantului Dorin Rotariu la FCSB.

Gigi Becali a precizat că i-a cerut directorului sportiv al FCSB, MM Stoica, să se intereseze despre situația lui Dorin Rotariu, care nu mai este dorit la Bruges.

"Antrenorul nu-l vrea la Bruges așa că l-am pus pe MM să se intereseze. A luat legătura cu el, urmează să vedem ce se întâmplă. L-a sunat, a vorbit cu el.

El vrea să rămână acolo, în Belgia, vă dați seama. A zis că vorbim, nu ne-a spus nici da, nici nu.

Eu dintotdeauna am vrut să îl iau la FCSB. Vrem să jucăm cu el vârf", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali şi-a schimbat look-ul Cum arată acum

Dorin Rotariu, 22 de ani, a avut o prestaţie excelentă în sezonul precedent la Mouscron, unde a fost împrumutat de Club Brugge. El a adunat 11 goluri şi 5 pase decisive în 30 de meciuri, dar nu a reuşit să îi impresioneze pe oficialii campioanei Belgiei.

Dorin Rotariu a ajuns la Brugge în ianuarie 2017, de la Dinamo, când a fost transferat pentru 2,2 milioane de euro. El a jucat însă doar 12 meciuri pentru clubul care are 15 titluri in Belgia, perioadă în care a înscris un gol şi a oferit 3 pase decisive.

400.000 de euro pe an câștigă Dorin Rotariu în Belgia

Cum a preluat Gigi Becali Steaua / FCSB

Gigi Becali a preluat Steaua pe 23 ianuarie 2003.

În sala de şedinţe de la etajul 2 al tribunei oficiale a stadionului Steaua, 79 de persoane au participat la cea mai furtunoasă Adunare Generală din istoria Stelei după ce clubul s-a rupt de Ministerul de Apărării.

Urma să se voteze transformarea clubului în societate pe acţiuni, iar cel care lua peste 50 la sută prelua puterea totală de decizie. Şedinţa a degenerat, Gigi Becali şi oamenii săi intrînd într-un conflict verbal violent cu George Constantin Păunescu şi bodyguarzii acestuia.

S-a trecut la vot, iar rezultatul a fost: Gigi Becali 51%, AFC Steaua 36%, Viorel Păunescu, fostul preşedinte, 6%, Victor Piţurcă 4% şi Lucian Becali 3%.

Din cele 79 de voturi, 74 au fost pentru ca Gigi Becali să deţină pachetul majoritar, Viorel Păunescu şi Viorel Cataramă s-au abţinut, iar George Constantin Păunescu şi doi dintre bodyguarzii săi au fost împotrivă. Şedinţa s-a încheiat mult după miezul nopţii, iar la final Gigi Becali l-a atacat violent pe George Constantin Păunescu, după care a semnat procesul verbal în calitate de patron al Stelei.



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?