Gigi Becali aruncă bomba. Ce îl așteaptă pe Cristi Borcea

8 Februarie 2019
Gigi Becali aruncă bomba. Ce îl așteaptă pe Cristi Borcea
Gigi Becali aruncă bomba. Ce îl așteaptă pe Cristi Borcea

Gigi Becali a vorbit imediat după ce finul său, Cristi Borcea, a fost condamnat la 5 ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor.

Gigi Becali a afirmat că aseară a vorbit cu Cristi Borcea, care "parcă simțea" că i se pregătește ceva. Totodată, Gigi Becali a dezvăluit că Cristi Borcea va face maximum 6 luni de pușcărie.

"Asta e situația, am vorbit aseară cu el. Eu nu credeam că se poate întâmpla așa ceva, pentru că el a fost achitat în primă instanță. El parcă simțea. Eu i-am spus că nu se poate întâmpla nimic, pentru că a fost achitat pe fond", a spus Gigi Becali la B1 TV.

Apoi a continuat: "O să trebuiască să se contopească pedepsele și să rezulte o nouă pedeapsă, care, conform legilor, nu poate depăși zece ani, dublul pedepsei de bază de cinci ani, adică cea mai grea. El a făcut cu totul, cu câștig, aproape șase ani, iar din zece ani trebuie să facă șase ani și opt luni, adică două treimi din pedeapsă. El a făcut vreo șase ani cu câștigul și cu recursul compensatoriu, deci va trebui să facă maximum șase luni de pușcărie.

Se duce acolo, contopirea durează o lună-două. O să dea regim deschis direct, o să-l trimită la muncă, o să mai facă șase luni și o să vină acasă. Asta e maximum ce pot să-i facă”.Cristi Borcea, 49 de ani, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. Dragoș Săvulescu, alt fost acționar la Dinamo, a primit și el o sentință definitivă de 5 ani și jumătate. În același dosar, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a primit și el 9 ani cu executare.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?