Gică Popescu, despre cine va câştiga alegerile la FRF. "Va fi un moment de răscruce", spune "Baciul"

16 Aprilie 2018

Gică Popescu îl susţine pe Ionuţ Lupescu la şefie Federaţiei Române de Fotbal. "Baciul" crede că fostul său coleg din Generaţia de Aur va avea câştig de cauză, pentru că a avut o campanie ce nu s-a bazat pe atacuri.

Gică Popescu a mai spus că, după ce mulţi l-au cunoscut pe Ionuţ Lupescu ca fotbalist, acum ar avea ocazia să vadă şi viziunea sa managerială, după cei şase ani petrecuţi la UEFA.

"Ne bucurăm că Ionuţ Lupescu a decis să intre în competiţia pentru şefia FRF, pentru că fotbalul poate intra în normalitate odată cu alegerea sa, dacă acest lucru se va întâmpla, şi eu sper să se întâmple, astfel încât lucrurile să se mai facă şi normal la noi. Mai sunt două zile, Ionuţ a avut o campanie curată, în care a încercat să îşi prezinte proiectul său tuturor membrilor care vor merge la vot în 18 aprilie.

Alegerile de la FRF trebuie să fie un moment de răscruce al fotbalului românesc, pentru că există posibilitatea să se aleagă dintre un manager sportiv şi un manager cu viziuni politice, care are un trecut politic şi nicidecum unul fotbalistic", a spus Popescu.

Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal a fost convocată pentru miercuri, ora 11:00. 257 de membri afiliaţi vor avea drept de vot.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?