Gică Popescu, în conflict cu Anghel Iordănescu. De ce nu-şi mai vorbesc

27 Martie 2018

Doi dintre oamenii care au înregistrat rezultate extraordinare alături de Generaţia de Aur, unul din teren, celălalt de pe banca tehnică, Gică Popescu şi Anghel Iordănescu, nu-şi mai vorbesc de 3 ani de zile.

S-a zvonit că "Baciul" s-ar fi supărat după ce Iordănescu a acceptat să lucreze alături de Răzvan Burleanu, însă Popescu a negat cu vehemenţă acest motiv.

"Supărarea mea nu are legătură cu fotbalul. E o chestiune privată, nu are de-a face cu fotbalul. Toată lumea a crezut că eu m-am supărat pe Iordănescu după ce s-a dus alături de actuala conducere de la FRF. Dânsul ştie foarte bine ce a fost. Ce ar fi putut să spună la televizor? Că e vinovat? Ştie că e vinovat.

Noi n-am zis niciodată că Generaţia de Aur înseamnă Hagi şi Popescu, aşa cum dă de înţeles dânsul. La moartea lui Didi Prodan, eram toţi împreună, iar dânsul stătea la 100 de metri de noi. De ce n-a venit lângă noi? Eram 15 oameni din Generaţia de Aur. Nu eu şi Hagi. El de ce nu a venit lângă noi să-l conducem pe ultimul drum pe Prodan? De ce n-a venit? Eram toţi. Dânsul stătea la 100 de metri distanţă de noi.

Un an de zile, nici măcar Hagi n-a ştiut despre ce e vorba. Când i-am spus, mi-a zis <>... De asta sunt eu supărat, nu că a lucrat el cu Burleanu", a spus Gică Popescu la Telekomsport, fără să precizeze exact natura conflictului.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?