Ghişee cu program imprevizibil. O nouă zi de greve "spontane" în administraţie

25 Mai 2017
Greva administraţie
Greva administraţie

Noi acțiuni de protest vor fi declanșate astăzi în primăriile din întreaga țară. Angajații vor veni la muncă, dar vor bloca activitatea sau vor picheta instituția unde lucrează!

Funcţionarii publici sunt nemulțumiți de actualul proiect al legii salarizării. Ei acuză absenţa unei grile de salarizare, lucru ce ar putea provoca unele abuzuri din partea primarilor.

Săptămâna viitoare, sindicatele din administraţie anunţă miting în faţa Palatului Parlamentului

Au fost probleme la ghişee şi miercuri. Angajaţii de la Direcţiile de Taxe şi impozite din aproape toate sectoarele Capitalei au fost în grevă spontană sau japoneză.

Şi în ţară, în unele instituţii, funcţionarii au purtat banderole albe, iar în altele, angajaţii au oprit complet lucrul. Marea nemulţumire a sindicaliştilor este că proiectul de lege elimină grila de salarizare la nivel naţional şi permite primarului să stabileasca salariile.Organizaţiile sindicale vor organiza luni sau marţi, în funcţie de ziua în care se discută în Comisia de muncă din Camera Deputaţilor proiectul de lege, un miting de protest în faţa Camerei Deputaţilor, care va depăşi 10.000 de oameni.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?