Cum poți avea Windows 10 înaintea altor milioane de oameni! E incredibil de ușor!

22 Mai 2015

Abia în vară vom vedea Windows 10, dar până atunci Microsoft face cumva să poți folosi noul sistem. Iată tot ce trebuie să faci ca să ai Windows 10!

Prin prisma faptului că orice aplicaţie software, înainte de a deveni perfectă, trece printr-un proces complex de testare, cei de la Microsoft au decis deja de câţiva ani să ofere versiuni Preview ale noilor sisteme de operare la care lucrează. Acestea sunt utile atât pentru aflarea rapidă şi fixarea unor probleme de securitate şi stabilitate, cât şi pentru obţinerea de feedback valoros de la utilizatori, în perspectiva introducerii de funcţii noi pe care ni le dorim cu toţii.

Respectivele versiuni de Windows sunt disponibile gratuit pentru download, cu menţiunea că trebuie să fiţi membru Windows Insider pentru a avea acces la ele. De asemenea, trebuie să mai aveţi în vedere două aspecte. Pentru că vorbim de un sistem de operare...

Vezi la Playtech cum poți avea Windows 10 înaintea a milioane de oameni!

  Sursă: playtech.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?