GHIȚĂ, întrebat dacă PONTA i-a cerut să plece din PSD: DA, a fost o discuție între mine și el.

9 Decembrie 2014

Sebastian Ghiță a precizat la Adevarul Live, că Victor Ponta i-a cerut să se retragă din PSD, în urma unei discuții pe care au avut-o. 

”Da. A fost acea discuţie între mine şi dânsul. Am discutat despre poziţia mea faţă de reforma din partid, despre Vanghelie, în primul rând, şi ceea ce reprezenta el, cu ruşinea acea pe care o trăiam în ţară. Când voiam să spunem: Ştiţi, noi suntem de la PSD şi şef în Bucureşti îl punem pe unul Vanghelie, care aţi văzut cât de agramat şi de ciudat arată. Şi atunci viteza cu care vedeam că trebuie făcute lucrurile nu se potrivea cu viteza cu care PSD o poate dezvolta. Şi la dânşii lucrurile merg înainte, dar merg mai încet. Ştiţi poziţia mea de după acel CExN? Vanghelie este o mică problemă, chiar dacă pentru PSD era o mare problemă. Partidul acesta trebuie să rezolve percepţia de comunism. Oamenii tineri activi, informaţi au o părere proastă despre PSD. Şi ai nevoie şi de acel electorat. Şi cea mai gravă chestiune este percepţie că PSD apără corupţia. După ce mascaţii au luat-o prin casa unuia, tu să-l desemnezi să mai candideze şi să ia decizii?”, a spus Sebastian Ghiță, întrebat dacă Ponta i-a solicitate să plece din PSD. 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -2
Hartmann
09 Dec 14:53
Tinerii sunt de regula simpatizantii dreptei. Ei sunt oameni activi,care au curajul si dorinta de a lua viata in piept. Pensionarii in schimb,oameni ajunsi la apusul vietii,sunt oameni care isi doresc o protectie sociala sporita si de aceea simpatizeaza cu politicile de stanga. Nu ai cum sa prostesti multi tineri domnule Ghita. Ramai tot la basinosii tai de pensionari si asistati sociali.
Răspunde
0 0
Oli
09 Dec 14:13
Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: radu_olimpia@yahoo.com
Răspunde
1 -1
dan
09 Dec 14:11
si cum crezi ca rezolvi problema ?Cu manipularea practicata la tv-ul tau ?Sa fim seriosi ,tu ,toanta si cei ca voi sunt trecutul.
Răspunde
0 -2
POP WATASON
09 Dec 14:07
BUAHAHAHAHAAAA !
PONTA S-A ASIGÚRAT CA TÓTZI CEI CARE AR FI PÚTUT CONSTITUI O ALTERNATIVA A SA LA PRELUAREA SEFIEI PSD-ULUI...SA FIE OSTRACIZATI DIN PSD ! CE MI-A PLACUT E CA S-A FOLOSIT DE GHITZA SA II DEA AFARA PE SOVA, ALMANAHE SI GEOANA...APOI I.A GASIT PRETEXT SI LUI GHITZA...CEEA CE INSEAMNA CA SINGÚRUL RAMAS DRAGNEA...II CONFIRMA PRINTR-UN FEL APÁRTE CA NU VREA SA CONDUCA PSD...ARE ÇONVINGERA ASTA SI DECI NU REPREZINTA O AMENINTZARE...POATE PENTRU CA POZITIA LUI DRAGNEA E DE RANG DE SUBLOCOTENENT...SI NU PÓATE DETZINE MAI MÚLT DEOÇAMDATA!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?