De ce nu vrea să spună Gheorghe Dincă ce culoare avea părul Luizei și unde a ascuns trupul fetei?

4 August 2019
Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Dacă se confirmă că Gheorghe Dincă le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, așa cum a mărturisit, e posibil să existe și alte victime, afirmă Dan Antonescu, expert criminolog. În opinia sa, de aceea se ferește Dincă să le spună anchetatorilor unde a aruncat trupul Luizei – acolo ar putea fi și alte cadavre.

Dan Antonescu, expert criminolog: „Trebuie continuată cercetarea la locul faptei pentru că acolo mai e de lucru. Încă n-am văzut buldozerul, nu am văzut acele plombe de de beton care au acoperit gropile respective. Acelea trebuie sparte, să vedem ce este în ele. Trebuie verificat tot.

Omul ăsta, dacă se confirmă că a omorât fetele astea două, e posibil să mai aibă niște victime.

Ajunsese cumva să-și perfecționeze metoda. Pentru el, cred că devenise o rutină. E opinia mea, bazată pe intuiție, apărută după mulți ani de lucru în domeniul acesta.

Cazul Caracal. Telefonul Luizei, de negăsit! Indiciul oferit de Gheorghe Dincă nu se confirmă

El nu este la prima faptă. Nici Luiza nu a fost prima faptă. El a văzut că se poate ascunde acolo, în fortăreața pe care și-a construit-o, e un tip pretabil la orice formă de violență, fie că vorbim de cea sexuală, fie că vorbim de violența care duce până la suprimarea unei vieți.Noi probe găsite de criminaliști în casa groazei din Caracal: haine cu sânge și oase

Acest om, care nu dă dovadă de empatie, de sensibilitate la chinurile la care a supus niște copile, nu e la primul pas. Dacă se găsesc corpurile celor două fete – eu încă îmi doresc să fie găsite în viață amândouă – o să vedeți că el de aceea fuge de locul unde a ascuns cel puțin un cadavru dintre cele două, dacă se confirmă că a murit, pentru că acolo mai sunt cadavre. Este imposibil, tu, care ai copilărit în zona respectivă, și faci atâția ani, sub protecția cine știe cui, taximetrie la negru, te duci în toate comunele, știi aproape fiecare străduță, să spui că nu știi unde ai aruncat cadavrul Luizei? Este o mizerie de minciună.

"Casa Groazei", în imagini exclusive obţinute de Realitatea TV. Dincă s-a întors la locul crimei

Încearcă să acopere ceea ce ascunde venind cu sferturi de adevăr. A comunicat o chestie elementară, e clar, nu se mai pune problema că nu este cel care a răpit-o pe Alexandra, fata a dat telefon la poliție de pe telefonul lui, din casa lui. Acum, el încearcă să dea câteva elemente care pot fi verificate, tocmai pentru a se credibiliza ca și comportament în anchetă. Ce vrea să ascundă va ascunde mult timp, fuge de chestiile esențiale, de aceea nu găsim cadavrele. Spui că l-ai aruncat în Olt sau în Dunăre, dar nu-ți aduci aminte unde? Te bazezi pe faptul că oricum faci o afirmație: l-am aruncat, l-a dus apa, nu mai e treaba mea. Dar până și de locul acela fuge.”

Sursa: digi24.roSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cetatean
04 Aug 11:47
Somn usor Alexandra! Ai scapat de o societate bolnava care a creat prin indiferenta si pasivitate asemenea monstri, incepand cu cel care ti-a luat viata si continuand cu criminalii din serviciile statului, criminali pe care tu ii implorai sa te ajute.
Ce au facut pentru a te ajuta?!? Prin indiferenta lor, au fost defapt primii care te-au ucis, celalalt fiind doar calaul, careia tu, prin educatia pe care ai primit-o il numeai totusi "domn".

Referitor la situatia tuturor celor care nu au actionat asa cum ar fi trebuit, sunt de parere ca nu ar fi avut neaparat nevoie de nu stiu ce echipamente pentru triunghiulatie sau mai stiu eu ce hartii de pe la nu stiu ce institutii.
Chiar daca STS-ul era "in concediu", ii incunostiintez pe toti incompetentii cu care ai vorbit, despre una din cele mai simple si la indemana modalitati ce le era la indemana, pentru a afla adresa criminalului, implicit adresa la care te aflai sechestrata.

Daca ne pierdem sau ne este furat telefonul ce se intampla, cum ne recuperam SIM-ul cu nr de telefon?
Ne prezentam la firma de telefonie mobila si ni se cere sa completam o declaratie in care specificam ultimele nr de telefon pe care le-am apelat sau de la care am fost apelati. Acest lucru este necesar pentru ca ei sa poata verifica si confrunta declaratia data de noi, cu apelurile si situatia de fapt din bazele lor de date.
Biata Alexandra a telefonat de pe nr. de telefon al calaului, ceea ce inseamna ca acel apel a fost inregistrat in desfasuratorul de apeluri al serviciului de telefonie.
In acest desfasurator, pe langa apelul facut de Alexandra, se gaseau absolut toate numerele de telefon la si de la care calaul a apelat sau a fost apelat. Printr-un simplu apel telefonic la oricare din acele numere de telefon s-ar fi aflat cine este criminalul, unde locuieste si orice alte detalii necesare pentru a ajunge imediat la adresa unde era sechestrata Alexandra.
Daca ar fi dat dovada de profesionalism, nu ar fi trebui
Răspunde
0 0
terestrul
04 Aug 11:15
Lasati-l pe mana mea,24 de ore,si va garantez ca ancheta se va incheia.Acestei ,,FIARE,,care a ucis cu sange rece,trebuia sa i se aplice metoda torturii.Numai chinuit,pana la limita rabdarii,va spune totul.
Răspunde
0 0
...culoare....
04 Aug 09:49
In unul dintre articole citisem ca era descrisa o poarta rosie.....dar poarta pe care o tot vedem in imagini nu este deloc rosie.....are criminalul si o alta poarta, o alta iesire la proprietate?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?