Gestul unui bărbat fără adăpost care a impresionat o lume întreagă

13 Ianuarie 2015

Studenta britanică Harrison a primit suma de 5 dolari de la Robbie, un bărbat fără adăpost, pentru a ajunge acasă în siguranţă. Robbie i-a dat ultimii săi bani unei studente pe care nu o cunoştea, scrie apropotv.ro.

Un bărbat fără adăpost recompensat după ce i-a dat ultimii săi bani unui student
Gestul lui Robbie a impresionat o lume întreagă atunci când i s-a aflat povestea. Este un bărbat fără adăpost, care îşi duce traiul din mila celor din jur.

Harrison, o studentă în vârstă de 24 de ani, a realizat că şi-a pierdut cardul şi că nu mai are niciun ban, după ce a petrecut o noapte întreagă în club. Pe când stătea în stradă şi se gândea la ce opţiuni are pentru a face rost de bani să ajungă acasă s-a apropiat de ea un om al străzii, pe care nu-l mai văzuse vreodată, şi i-a întins banii pe care îi avea - 5 dolari. A aflat doar că se numeşte Robbie.


Studenta mărturiseşte că Robbie a insistat ca ea să ia banii pentru a ajunge acasă în siguranţă. Nu a putut lua banii, însă pentru gestul său a încercat să-l ajute la strângerea banilor. A fost ca o misiune pentru ea.

A scris despre gestul lui Robbie pe Facebook şi a reuşit să adune suma de peste 3.800 de dolari în primele 24 de ore, de la cititorii care au vrut să dea o mână de ajutor.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?