Gestul incredibil făcut de J.K. Rowling pentru o fetiţă siriană

24 Noiembrie 2016

Bana Alabed, o fetiţă în vârstă de 7 ani, pe nume Bana Alabed, care îşi împărtăşeşte pe Twitter traiul de zi cu zi despre cum este să trăieşti într-o zonă de conflict, a primit de la autoarea J.K. Rowling toate romanele Harry Potter în format electronic.

Bana îşi împărtăşeşte pe reţeaua de microblogging traiul de zi cu zi, alături de mama sa, Fatemah, acestea postând pe rând despre cum este să trăieşti într-o zonă de conflict, mai exact în oraşul sirian Alep.

De curând, mama micuţiei a scris că au vizionat împreună unul dintre filmele Harry Potter, după care a menţionat că Bana ar vrea să citească şi ea arhicunoscutele romane, scrie Mediafax.J.K. Rowling a văzut tweet-ul şi le-a răspuns celor două. La scurt timp, unul dintre angajaţii autoarei le-a contactat pe Twitter pe Fatemah şi Bana, apoi le-a trimis cărţile în format electronic.

 Bana a postat o poză şi un filmuleţ pe reţeaua de microblogging în care îi mulţumeşte lui Rowling pentru gestul ei.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?