Gerea revine în Guvern la Energie, la mai puţin de un an după ce a deţinut portofoliul Economiei

15 Decembrie 2014
Gerea revine în Guvern la Energie, la mai puţin de un an după ce a deţinut portofoliul Economiei
Gerea revine în Guvern la Energie, la mai puţin de un an după ce a deţinut portofoliul Economiei

Andrei Dominic Gerea, propus de PLR pentru portofoliul Energiei şi IMM-urilor, revine în Guvern la mai puţin de un an după ce a făcut parte din Executiv, ca ministru al Economiei, reprezentant al PNL, partid al cărui membru a fost timp de 23 de ani.

Gerea are 46 de ani şi a absolvit în 1997 Academia de Studii Economice Bucureşti - Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, primul său loc de muncă fiind ca electronist automatizări, la Automatica SA.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Gerea a fost timp de 23 de ani membru al PNL, ocupând pe rând funcţiile de vicepreşedinte al Organizaţiei Tineretului Universitar Bucureşti, secretar Relaţii Interne al aceleiaşi organizaţii şi apoi vicepreşedinte. În perioada 1994 - 1996 a fost vicepreşedinte al TNL Bucureşti, vicepreşedinte al PNL sector 1, iar din 2002 este vicepreşedinte al PNL Argeş.Gerea este membru al Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare din Camera Deputaţilor.

Subiecte pe aceeași temăSursă: Mediafax

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ca sa vezi !
15 Dec 11:18
Voi de capul lor ,desi tariceanu a fost votat cat u/n/p/r si p/c la un loc a luat cele mai proaste ministere ,Aia de la p/c au luat agricultura si educatia ,astia au luat un departament pe care spera sa-l transforme in minister ,au mai cazut si in capcana ,dupa intai trebuie sa negocieze redeventele cum vrea toanta ,iar reprosurile /bubele in capul razganditilor asa zisi liberali se vor sparge.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?