Gabriela Szabo a anunţat că va candida la președinția COSR

12 Octombrie 2016

Gabriela Szabo, fosta campioană mondială și olimpică la atletism, şi-a anunţat candidatura la președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

''Dragi prieteni, am decis să candidez la Președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român! Vă invit, astfel, pe toți, să fiți alături de echipa mea pe acest nou drum pe care COSR trebuie să și-l asume pentru a ne redefini aspirațiile și așteptările față de sportul românesc'', anunță fostul ministru al Tineretului și Sportului pe Facebook, conform Agepres.

''Relansarea sportului de performanță și promovarea sportului de masă în România sunt obiectivele cu care eu mă înscriu în această competiție, pe care mi-am propus să o câștig pentru copiii și tinerii noștri. Știu ce înseamnă competiția, mi-am dedicat întreaga viață sportului, am făcut cunoscut numele țării mele în lume, m-am mândrit că sunt româncă și asta îmi doresc pentru noi toți. Voi readuce sportul românesc pe podiumurile internaționale'', a mai spus Szabo.''Succesul nostru depinde de o politică armonioasă de dezvoltare, bazată pe un echilibru între sportul de mare performanță, educație și încurajarea oamenilor de orice vârstă să se îndrepte către sport. Susținerea și ideile voastre sunt startul de care am nevoie. Vă invit să fiți alături de mine, dar nu în tribune, ci pe pistă'', precizează Gabriela Szabo.

După cum s-a anunțat, primul candidat înscris în alegerile pentru funcția de președinte al COSR a fost, tot miercuri, Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Scrimă.

Alegerile pentru funcția de președinte al COSR sunt programate pe 15 noiembrie. Candidații la diversele posturi din cadrul COSR pot să-și depună dosarele până pe 17 octombrie, ora 18,00.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?