Fotografia unei românce i-a schimbat viaţa. Ce a păţit o fată fotografiată pentru Atlasul Frumuseţii

21 August 2015
Munira. Foto: Atlasul Frumuseţii/ Mihaela Crăciun
Munira. Foto: Atlasul Frumuseţii/ Mihaela Crăciun

O fotografie a reuşit să îi schimbe, în bine, viaţa unei tinere. Totul s-a întâmplat după ce fotografa româncă Mihaela Crăciun a surprins în imagini o tânără din Tadjikistan şi a postat fotografia pe Facebook.

Fotografa Mihaela Crăciun a surprins, în capitala Duşanbe, o fotografie cu o tânără despre care iniţial a crezut că este măturătoare, dar a aflat că plantează flori. Imaginea face parte din proiectul "Atlasul Frumuseţii" al fotografie românce. Munira a impresionat atât prin frumuseţea sa, cât şi prin povestea sa, iar acum ar putea primi şansa de a-şi schimba destinul.

Iată mesajul postat de fotografă, pe pagina sa de Facebook:

"Acum două zile am postat fotografia acestei tinere frumoase pe care am fotografiat-o în Tadjikistan, în iulie. Ieri televizunea locală a făcut un reportaj despre ea.

Munira are 19 ani şi munca sa, plantează flori pe străzile oraşului, o ajută să aibă grijă de şapte membri ai familiei sale. După ce a terminat liceul visa să devină medic, dar problemele financiare i-au schimbat priorităţile. Chiar şi aşa, e mândră de munca sa şi îşi poartă uniforma cu graţie şi eleganţă, după cum puteţi vedea, în fiecare zi.

Chiar sper ca prezenţa sa în Atlasul Frumuseţii va schimba ceva în viaţa sa şi că oamenii vor face ceva pentru ca Munira să îşi împlinească visul. Vă voi ţine la curent!"
Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?