Fostul principe Nicolae a recunoscut că este tatăl unei fetițe

27 Mai 2019

Fostul principe Nicolae a anunțat că a realizat un test de paternitate din care reiese că este tatăl copilului Nicoleta Cîrjan. 

Nepotul Regelui Mihai a mai precizat că astfel și-a asumat responsabilitatea față de fetiță, cu toate că a afirmat că nu a avut o relație cu mama acesteia. Nicolae a precizat că, la insistențele sale, Nicoleta Cîrjan a acceptat ca el să realizeze testul pentru stabilirea paternității. 

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe Facebook. Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?